Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

VEHNÄLESE, ekstruoitu

Ekstruusio kypsentää nopeasti vehnäleseen. Vehnäleseen mikrobimäärä ja entsyymipitoisuudet ovat merkittävästi pienentyneet. Tuotteella on suuri vedensidonta, parantunut maku ja pitkä säilyvyys. Sitä voidaan käyttää luonnollisena vettä sitovana ravintokuituna esimerkiksi leivonnassa, eineksissä ja välipaloissa.

Säilyvyys

12 kuukautta

Säilytetään viileässä ja kuivassa varastossa suojattuna voimakkailta hajuilta ja auringon- ja UV-valolta

Määritelmä

Vehnälese on elintarvike, jota voidaan lisätä muihin elintarvikkeisiin huomioiden elintarvikkeen asettamat vaatimukset.

Ravintoainekoostumus   g/100 g

Kosteus10
Proteiini15
Hiilihydraatti22
josta tärkkelystä21
josta sokeria1
Ravintokuitu43
Rasva5
josta tyydyttyneitä 1
Tuhka5
Natriumia0,005
Energia kJ/100 g819
kcal/ 100 g195

Fysikaaliset ominaisuudet

Värivaalean ruskea   
Hajuneutraali
Ulkonäköjuokseva jauho
Vieraat aineetei havaittu
Tiheys   ≈   0,6 kg/l
pH ( 10% vesisuspensio)  ≈     6
Vedensidontakapasiteetti ≈     5 (VTT 4401-91)   

Pakkaus

Suursäkki 600 kg
Pikku säkki 20 kg