Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

TÄYSJYVÄ RUISJAUHO

Ekstruusio kypsentää nopeasti ruisjauhon. Ekstruusio myös pienentää ruisjauhon mikrobien ja entsyymien pitoisuuksia. Täysjyväruisjauho sitoo runsaasti vettä leivonnassa, eineksissä ja välipaloissa.

Säilyvyys

12 kuukautta

Säilytetään viileässä ja kuivassa varastossa suojattuna voimakkailta hajuilta ja auringon- ja UV-valolta

Määritelmä

Ekstruoitu täysjyväruisjauho on ruoka-aine, jota voidaan lisätä muihin ruoka-aineisiin, edellyttäen että ruoka-aineen erityisohjeet eivät rajoita sen lisäämistä.

Ravintoainekoostumus   g/100 g

Kosteus10
Proteiini10
Hiilihydraatti62
josta tärkkelystä60
josta sokeria2
Ravintokuitu14
Rasva2
josta tyydyttyneitä 0,3
Tuhka2
Natriumia0,005
Energia kJ/100 g1300
kcal/ 100 g309

Fysikaaliset ominaisuudet

Värivaalean ruskea   
Hajuneutraali
Ulkonäköjuokseva jauho
Vieraat aineetei havaittu
Tiheys   ≈   0,6 kg/l
pH ( 10% vesisuspensio)  ≈     6
Vedensidontakapasiteetti ≈     5 (VTT 4401-91)   

Pakkaus

Suursäkki 600 kg
Pikku säkki 20 kg