Lisää otsikkotekstisi tähän

TÄYSJYVÄ OHRAJAUHO

Ekstruusio kypsentää nopeasti kuoritusta ohrasta valmistetun jauhon. Ekstruusio myös pienentää ohran mikrobien ja entsyymien pitoisuuksia. Täysjyväohrajauho sitoo runsaasti vettä leivonnassa, eineksissä ja välipaloissa.

Säilyvyys

12 kuukautta

Säilytetään viileässä ja kuivassa varastossa suojattuna voimakkailta hajuilta ja auringon- ja UV-valolta

Määritelmä

Ekstruoitu täysjyväohrajauho on ruoka-aine, jota voidaan lisätä muihin ruoka-aineisiin, edellyttäen että ruoka-aineen erityisohjeet eivät rajoita sen lisäämistä.

Ravintoainekoostumus   g/100 g

Kosteus10
Proteiini8
Hiilihydraatti70
josta tärkkelystä69
josta sokeria1
Ravintokuitu9
Rasva2
josta tyydyttyneitä 0,3
Tuhka1
Natriumia0,005
Energia kJ/100 g1402
kcal/ 100 g334

Fysikaaliset ominaisuudet

Värivaalean ruskea   
Hajuneutraali
Ulkonäköjuokseva jauho
Vieraat aineetei havaittu
Tiheys   ≈   0,6 kg/l
pH ( 10% vesisuspensio)  ≈     6
Vedensidontakapasiteetti ≈     5 (VTT 4401-91)   

Pakkaus

Suursäkki 600 kg
Pikku säkki 20 kg