Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

RUISLESE, ekstruoitu

Ekstruusio kypsentää nopeasti ruisleseen. Ruisleseen mikrobimäärä ja entsyymipitoisuudet ovat merkittävästi pienentyneet. Tuotteella on suuri vedensidonta, parantunut maku ja pitkä säilyvyys. Sitä voidaan käyttää luonnollisena vettä sitovana ravintokuituna esimerkiksi leivonnassa, eineksissä ja välipaloissa.

Säilyvyys

12 kuukautta

Säilytetään viileässä ja kuivassa varastossa suojattuna voimakkailta hajuilta ja auringon- ja UV-valolta

Määritelmä

Ruislese on elintarvike, jota voidaan lisätä muihin elintarvikkeisiin huomioiden elintarvikkeen asettamat vaatimukset

Alkuperämaa

Valmistusmaa Suomi, alkuperä Suomi/Viro

Ravintoainekoostumus   g/100 g

Kosteus10
Proteiini16
Hiilihydraatti34
josta tärkkelystä32
josta sokeria2
Ravintokuitu35
Rasva4
josta tyydyttyneitä 0,7
Tuhka1
Natriumia0,05
Energia kJ/100 g1002
kcal/ 100 g238

Fysikaaliset ominaisuudet

Värivaalean ruskea   
Hajuneutraali
Ulkonäköjuokseva jauho
Vieraat aineetei havaittu
Tiheys   ≈   0,6 kg/l
pH ( 10% vesisuspensio)  ≈     6
Vedensidontakapasiteetti ≈     3 (VTT 4401-91)   

Pakkaus

Suursäkki 600 kg
Pikku säkki 20 kg