Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

KAURALESE10

Ekstruusio kypsentää nopeasti kauraleseen. Kauraleseen mikrobimäärä ja entsyymipitoisuudet ovat merkittävästi pienentyneet. Tuotteella on suuri vedensidonta, parantunut maku ja pitkä säilyvyys. Sitä voidaan käyttää luonnollisena vettä sitovana ravintokuituna esimerkiksi leivonnassa, eineksissä ja välipaloissa.

Säilyvyys

12 kuukautta

Säilytetään viileässä ja kuivassa varastossa suojattuna voimakkailta hajuilta ja auringon- ja UV-valolta

Määritelmä

Kauralese on ruoka-aine, jota voidaan lisätä muihin ruoka-aineisiin, edellyttäen että ruoka-aineen erityisohjeet eivät rajoita sen lisäämistä.

Ravintoainekoostumus   g/100 g

Kosteus10
Proteiini18
Hiilihydraatti39
josta tärkkelystä38
josta sokeria1
Ravintokuitu21
Rasva8
josta tyydyttyneitä 1,5
Tuhka4
Natriumia0,002
Energia kJ/100 g1433
kcal/ 100 g342

Sisältää beta-glukaania 10g/100g

Fysikaaliset ominaisuudet

Väri ruskea
Haju neutraali
Ulkonäkö juokseva jauho
Vieraat aineet ei havaittu
Tiheys ≈   0,5 kg/l
pH ( 10% vesisuspensio) ≈     6

Pakkaus

Suursäkki 600 kg
Pikku säkki 20 kg